AÖF Kasım 2017 Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı?
AÖF Öğrenci Girişi Yapmak için Tıklayınız
AÖF öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimi resmi olarak açıklandı. İşte yeni sınav merkezleri...
Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimini resmi olarak açıklandı. Bu sene sınava girecek öğrenciler için sınav merkezlerine 10 yenisi ilave edildi . Açıklamaya göre sınav tarihleri ve yeni sınav merkezleri...
Türkiye'nin en çok öğrenciye sahip üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin (AÖF ) tarihlerinde yapacağı sınavların giriş yerleri yayınlandı. AÖF sitesinden TC kimlik numarası ve şifre ile girilerek, sınav giriş yerleri öğrenilebiliyor ve giriş belgesi alınabiliyor Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak olan AÖF Güz Dönemi Ara Sınav giriş yerlerinizi öğrenmek için aşağıdaki linkten sorgulama yapabilirsiniz.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2017-2018 öğretim yılı Bahar Döneminde Vize sınavları Aralık tarihinde yapılacak. (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) internet adresinden TC Kimlik No ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda çıktısı alınmalı. Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.
AÖF SINAVA GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
Öğrencilerin; AÖF ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, bina, salon ve tarihte gireceği "Sınava Giriş Belgesi"nde yer alacaktır.
"Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.
Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.
SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah
ÖNEMLİ UYARILAR
1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) adresini kullanabilirsiniz.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.
Sponsorlu bağlantılar
Son yorumlar
- yardım lazım
7 years 45 weeks önce - Arkadaşlar ygs3 195 ygs 4 196
7 years 45 weeks önce - Aöf taban puanları
7 years 45 weeks önce - ygs
7 years 45 weeks önce - 1998 telekominikasyon mezunuyum
7 years 51 weeks önce - tek ders sinavi
7 years 51 weeks önce - merhaba ben 2 yıllık adalet
7 years 51 weeks önce - aöf not ortalaması
7 years 51 weeks önce - a.ö.f. ilahiyat 2.
7 years 51 weeks önce - KAYIT ????
8 years 20 weeks önce
Yorumlar
Yeni yorum gönder